keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-1605-218-4011

Potah na područku ARES TAILOR MADE levý

s DPH

Cena 129 Kč

čistý

Cena 107 Kč

  • Použití: Přední / zadní

Barva: Černá

Přesnost uložení potahů sedadel:

potahy Tailor Made
Vypredané
Rychlé doručení
Náklady na dopravu
od 85 CZK
30 dnů na vrácení
  • potahy Tailor Made
  • materiál je 100% polyester, PUR pěna
  • záruka 25 měsíců
  • velmi snadná montáž
  • praní lze prát ručně při teplotě 40 °C
  • kolekce Ares
zobrazit všechny

Potahy na míru TAILOR MADE byly vyrobeny z vysoce kvalitního čalounického materiálu (jak vepředu, tak vzadu), což ve spojení s pečlivým dokončením i těch nejmenších detailů uspokojí dokonce i ty nejnáročnější zákazníky. Díky vhodné konstrukci potahy dobře přiléhají k sedačkám a to, že je z vnitřní strany celý materiál potažen hoření zpomalující PUR pěnou zabraňuje jejich posunu. Profesionální provedení z vysoce kvalitních materiálů zaručuje dlouhý čas používání.

Nabídka cílí na majitele tohoto konkrétního modelu automobilu, kteří se chtějí postarat o interiér svých vozidel a dodat jim šik a eleganci. Autopotahy TAILOR MADE velmi dobře chrání původní čalounění auta před prodřením a zničením a vkusný, klasický styl vyvolává pozitivní estetické vjemy. Díky vhodné prostorové konstrukci a jejich konkrétnímu přizpůsobení Vašemu autu se potahy skvěle přizpůsobí sedačkám. Materiál k sedačce ideálně přiléhá, nahradí její vlastní čalounění.

Potahy mají nezbytné, uzavíratelné otvory, které umožňují jejich natažení bez nutnosti vytahovat opěrky hlavy a zhotovovat další otvory. Předností potahů TAILOR MADE je to, že kryjí celý zadní povrch opěradla. Díky této vlastnosti vypadají velmi dobře také zezadu sedačky a zároveň ji chrání před znečištěním a poškozením (to je důležité především pro osoby, které mají malé děti). Sada je vybavena speciálními plastovými sponami, do materiálu jsou všitá připevnění, což s pomocí přiloženého obrázkového návodu k obsluze zajišťuje velmi snadnou instalaci. Potahy lze bez obav prát na 40° - podle pokynů na štítku. Výrobek renomované firmy Kegel-Błażusiak, největšího výrobce a exportéra v odvětví autopotahů a pracovních oděvů. Vyrobeno v Polsku, především z polských surovin, za dodržení všech kvalitativních standardů Evropské unie. Nákupem potahů Kegel-Błażusiak podporujete polskou ekonomiku a chráníte polská pracovní místa a také máte jistotu, že si kupujete výrobek nejvyšší kvality.

Barva:

černá

Složení materiálu:

100 % polyester
PUR pěna

Balení obsahuje:

1 potah na područku

Přednosti výrobku:

-Dobře přizpůsobené - vyrobené s ohledem na konkrétní modely aut
-Ušité ze silné, stálé, odolné látky
-Vyrobené ve vkusném, elegantním stylu
-Vyrobené vo vkusnom, elegantnom štýle
-Snadná instalace s pomocí bezpečných plastových instalačních spon
-Bezpečnost našich potahůpotvrzují certifikát a zkoušky provedené v Ústavu automobilové dopravy ve Varšavě (Instytut Transportu Samochodowego).
-Dobře přiléhají k sedačce díky tomu, že jsou zespodu na vnitřní straně potaženy PUR pěnou

100 % polyester
PUR pěna

1 na područku

5-1605-218-4011

Specifické reference

ean13
5904898700675