keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-4531-246-3020

Plachta na skla a střechu automobilu, d. 275-295 cm - OPTIMIO

s DPH

Cena 461 Kč

čistý

Cena 381 Kč

Barva: Popelová

Rychlé doručení
Náklady na dopravu
od 85 CZK
30 dnů na vrácení
  • materiál je textilie SPUNBOND (100% polyester)
  • velmi snadná montáž
  • praní lze prát ručně při teplotě 40 °C
  • kolekce Optimio

Paropropustná plachta WINTER OPTIMIO k používání po celý rok!

Poloplachty WINTER OPTIMIO jsou vyrobeny z materiálu SPUNBOND, který je, jak bylo dříve zmíněno, paropropustný a odráží většinu slunečních paprsků. Vysoce kvalitní materiál je stálý a pevný. Automobil přikrytý poloplachtou WINTER OPTIMAL se tak rychle neochladí, pokud stojí na mrazu, v létě zůstane auto přikryté poloplachtou WINTER OPTIMIO uvnitř chladné tak, jakoby bylo zaparkované ve stínu. Plachty mají popelavou barvu, která je nesmírně praktická a zároveň skvěle vypadá. Výrobek je přizpůsobený jak pro nárazové, tak i pro dlouhodobé používání. Vznikl s ohledem na majitele aut, kteří nemají možnost garážování a nechávají své auto déle pod širým nebem. Výrobek se velmi snadno a rychle instaluje. Stačí pružné smyčky potahu zakončené bezpečnými háky zachytit o disky, dolní hranu ve střední části auta a o dolní hranu zadního nárazníku (montážní pokyny níže). Potah se pevně drží auta a nepohybuje se dokonce ani během úporného větru. Po složení nezabere plachta příliš místa, proto ji můžete vždy vozit s sebou.


Materiál:
Textilie SPUNBOND (100% polyester)

Barva:
Popelavá

Přednosti výrobku:

-voděodolný a paropropustný materiál, odvádějící vodní páru zpod potahu;

-dolný vůči slunečnímu UV záření;

-ochrana vozidla po celý rok před: (zima) sněhem, námrazou; (podzim) deštěm, větrem, listím a šťávami ze stromů; (léto) UV zářením, ptačími exkrementy; (jaro) pylem, šťávami ze stromů;

-zabraňuje zahřívání vozidla v létě, velkému ochlazení v zimě;

-zabraňuje usazování námrazy a sněhu na střeše a sklech automobilu;

-kryje kliky a zámky auta a chrání je tak před zamrznutím;

Reklamace na základě záruky je možná po dobu 2 let od data prodeje..

Textilie SPUNBOND (100% polyester)

1 plachta na skla a střechu automobilu

Nasaďte plachtu na čisté a suché auto. Před nasazením plachty se doporučuje sklopit zrcátka a sklopit nebo odšroubovat anténu. Pružné smyčky potahu zakončené bezpečnými háky zachyťte o disky, dolní hranu ve střední části auta a o dolní hranu zadního nárazníku. V případě hliníkových disků se silnými rameny protáhněte smyčku s háčkem přes rameno disku a zachyťte ho o část smyčky výše.

5-4531-246-3020
75 ks