keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-4206-248-3020

Krycí plachta na sněžný skútr, XL s taškou

s DPH

Cena 1 352 Kč

čistý

Cena 1 117 Kč

Barva: Popelová

Rychlé doručení
Náklady na dopravu
od 85 CZK
30 dnů na vrácení
  • materiál je Polypropylen + Polyethylen
  • záruka 30 měsíců
  • velmi snadná montáž
  • praní lze prát ručně při teplotě 40 °C
  • kolekce Mobile Garage
zobrazit všechny

Krycí plachta na sněžný skútr s taškou na uskladnění

Nepromokavá krycí plachta na sněžný skútr parkovaný venku k jeho ochraně proti nepříznivým povětrnostním podmínkám. Vhodná také k použití uvnitř budov. Chrání proti dešti, sněhu, jinovatce, slunečním paprskům (škodlivému UV záření) a nečistotám, jako je prach, ptačí trus nebo míza stromů. Tato nepromokavá a prodyšná membránová krycí plachta nezadržuje vlhkost pod plachtou. Je odolná proti povětrnostním podmínkám.

Vysoce kvalitní plachty na auto MOBILE GARAGE- voděodolné a paropropustné. Jsou ušité z třívrstvé, nepromokavé paropropustné membrány a nesnadno promokavých materiálů, které velice dobře propouštějí páru, zachovávají si téměř naprostou těsnost a zároveň odvádějí vlhkost hromadící se pod potahem. Chrání celé auto společně s jeho dolní částí před škodlivým vlivem prostředí. Jsou odolné vůči působení UV záření. Upevňuje se s pomocí stahovacího lemu s lankem kolem celého vozidla, v případě správného zavázání zaručuje bezpečnost i během nárazů větru. Díky širokému spektru tvarů a barev jsou potahy dobře přizpůsobeny různým automobilům. Poskytnuta až do 30-měsíční záruka vám dá jistotu, že kupujete nejvyšší kvality výrobku.

Vrstvy plachty

Složení materiálu plachty: 100 % polypropylen (PP) + 100 % polyethylen (PE)

Složení materiálu tašky: 100 % polypropylen (PP)

Je vyrobena z nesmírně stálého a silného, vysoce kvalitního materiálu, který se vyznačuje mnoha výjimečnými vlastnostmi. Horní pás materiálu, táhnoucí se přes masku, střechu a zavazadlový prostor, se vyrábí z třívrstvé, voděodolné MEMBRÁNY, která je paropropustná, a boky z nesnadno promokavého materiálu SPUNBOND, který velmi dobře propouští páru. Speciální vlastnosti materiálu a správná konstrukce plachty zajišťují efektivní oběh vzduchu uvnitř ní. Každý příznak vlhkosti, která se shromáždí pod potahem, se rychle odpaří, což zabraňuje rezivění auta. Z vnitřní strany plachty je materiál zcela hladký, bezpečný pro vozidlo, protože ho nepoškrábe ani nesetře lak a to dokonce ani při silných nárazech větru. Plachta má popelavou barvu, která je nesmírně praktická a zároveň skvěle vypadá. Středem plachty probíhá nápis obsahující název a logo firmy a název materiálu, z něhož byla vyrobena, to vám zaručí původnost a vysokou kvalitu výrobku. Výrobek se velmi snadno a rychle instaluje. Potah zakrývá celý povrch auta společně s jeho dolními částmi, lehce přesahuje spodní část a díky stahovacímu lemu s lankem kolem celého vozidla se silně drží auta a zabraňuje posunování potahu. Jen správné šněrování zaručí odolnost vázání. Po složení nezabere příliš místa, proto ho můžete vždy vozit s sebou.

Přednosti výrobku:

-voděodolný a paropropustný materiál, odvádějící vodní páru zpod potahu;

-odolný vůči slunečnímu UV záření;

-ochrana vozidla po celý rok před: (zima) sněhem, námrazou; (podzim) deštěm, větrem, listím a šťávami ze stromů; (léto) UV zářením, ptačími exkrementy; (jaro) pylem, šťávami ze stromů;

-ochrana před důlky koroze, blednutím a matováním laku a chromovaných dílů;

-vícesezónní výrobek - uzpůsobený jak pro nárazové, tak i pro dlouhodobé používání;

-díky připevnění s pomocí stahovacího lemu s lankem se pevně se drží vozidla;

-kryje celé vozidlo, lehce přesahuje jeho spodní část;

-široké spektrum tvarů a velikostí plachet zajišťuje dobré přizpůsobení různým autům;

-na výrobek se vztahuje nová prodloužená záruční lhůta 30 měsíců;

Zkoušky potvrdily kvalitu a dlouhou životnost

Životnost krycích plachet na auta je dána jejich odolností proti slunečnímu záření (UV), vysokým teplotám, dešti, mrazu, sněhu a běžnému znečištění. Naši specialisté vyvinuli na základě vlastních dlouholetých klimatických zkoušek a zkušební normy PN EN ISO 4892-3 spolehlivé metody testování odolnosti materiálů proti povětrnostním vlivům. V klimatické komoře Atlas UVtest z USA pečlivě zkoušejí každou dodávku materiálu, z něhož se pak vyrábějí krycí plachty značky Kegel-Błażusiak. Protože dbáme na kontrolu kvality materiálů a podrobujeme jejich vzorky dlouhodobým klimatickým zkouškám, můžeme našim zákazníkům zaručit, že jim naše krycí plachty budou spolehlivě sloužit několik let, i když je budou používat nepřetržitě.

Na funkčnosti a bezpečnosti také záleží

Dobrá krycí plachta musí chránit automobil nejen před atmosférickými srážkami, znečištěním a slunečními paprsky, ale musí být také bezpečná. Právě takové jsou krycí plachty na auta značky Kegel-Błażusiak. Naši odborníci se věnují dlouhodobým zkouškám krycích plachet na automobily. Testujeme je z hlediska účinnosti ochrany proti povětrnostním vlivům, odolnosti proti vodě, propustnosti vodních par směrem ven, bezpečnosti materiálu plachty vůči laku vozidla a účinnosti připevnění plachty na vozidle za běžného i extrémního počasí. Na trh dodáváme pouze takové výrobky, které v dlouhodobých testech dopadly pozitivně.



Fotografie se strojem Fotografie se strojem 2 Fotografie se strojem 3 Fotografie se strojem 4Fotografie se strojem 5




Složení materiálu plachty: 100 % polypropylen (PP) + 100 % polyethylen (PE)

Složení materiálu tašky: 100 % polypropylen (PP)

1 plachta na sněžný skútr + taška

Čistý a suchý sněžný skútr přikryjte plachtou tak, aby strana s potiskem byla na vnější straně. Pro snadnější nasazování krycí plachty na sněžný skútr je do plachty našitá nášivka FRONT v její přední části a REAR v její zadní části (označení odpovídá přední a zadní straně skútru). Překřižte stahovací lanka, jednou obtočte kolem sebe a následně silně stáhněte rovnoměrnou silou směrem k zadní straně vozidla (viz obrázek 2 na vnějším štítku plachty). Konce stahovacího lanka zavažte na uzel a zkontrolujte, zda se uzel při zatažení za lanko neuvolňuje. Pokud se uzel uvolní, zopakujte předchozí krok, ale použijte jiný způsob vázání uzlu. Do spodního okraje plachty jsou všité upevňovací pásy, které musíte všechny protáhnout pod sněžným skútrem a pak je sepnout sponami a stáhnout.

Taška, do které je krycí plachta sbalená, slouží k uložení plachty v době, kdy ji nebudete používat. Přestože je taška prodyšná, složená vlhká krycí plachta v ní nemusí vyschnout, proto doporučujeme vkládat do tašky pouze suchou plachtu.

5-4206-248-3020
74 ks