keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • Promocja

5-4013-249-4030

Plachta na obytný přívěs N132, d. 370-400 cm + taška

s DPH

Cena 2 352 Kč

Běžná cena

3 211 Kč

čistý

Cena 1 944 Kč

Běžná cena

2 654 Kč

Nejnižší cena během 30 dnů před slevou: 3 211 Kč -859 Kč

Barva: Tmavomodrá

Rychlé doručení
Náklady na dopravu
od 85 CZK
30 dnů na vrácení
  • materiál je Polypropylen + Polyethylen
  • záruka 30 měsíců
  • velmi snadná montáž
  • praní lze prát ručně při teplotě 40 °C
  • kolekce Perfect Garage
zobrazit všechny

Voděodolná a paropropustná ochranná plachta na obytný přívěs Perfect Garage.

Ušitá z nepromokavé paropropustné membrány a nesnadno promokavých, velmi dobře páru propouštějících látek zajišťuje správný oběh vzduchu uvnitř plachty. Uchovává si téměř úplnou těsnost, zároveň zabraňuje hromadění vlhkosti uvnitř plachty. Je dobře přizpůsobená. Díky své konstrukci a zvláštním vlastnostem efektivně chrání celý přívěs (společně s dolními částmi) před nepříznivým vlivem prostředí. Je odolná vůči působení UV záření. Chrání před deštěm, sněhem, námrazou, větrem, pylem rostlin, listy, šťávami ze stromů, ptačími exkrementy. Zabraňuje blednutí, zmatnění laku a chromovaných dílů. Chrání před většinou poškrábání. Omezuje korozi. Díky silnému připevnění s pomocí na spony zapínaných pásů zaručuje bezpečnost dokonce i v případě silných nárazů větru. Velmi snadno se nasazuje a sundává a po složení nezabere příliš místa. Z vnitřní strany plachty je materiál hladký, bezpečný pro karosérii a jiné části vozidla - nezpůsobuje poškrábání. Je vyrobena v tmavě popelavé barvě - tlumené a praktické, s tmavě modrými detaily. Mobile Garage je vícesezónní výrobek, který vám bude sloužit po mnoho let. Poskytnuta až do 30-měsíční záruka vám dá jistotu, že kupujete nejvyšší kvality výrobku.

Značkový výrobek firmy Kegel-Błażusiak - jednoho z předních polských výrobců v odvětví autopotahů a pracovních oděvů a oblečení. Díky dlouholetým zkušenostem, profesionalitě a nejvyšší péči o každý, i ten nejmenší detail, můžeme klidně říci, že výrobky této značky jsou nejlepší v Polsku. K výrobě byly použity suroviny nejvyšší kvality a jejich výroba proběhla za dodržení všech kvalitativních standardů Evropské unie.

Materiál:


100 % polipropilén (PP) + 100 % polietilén (PE) + 100% Poliészter

Složení materiálu tašky :

100 % polypropylen (PP)

Rozměry:

Délka: 370-400 cm

Výška: 182-197 cm

Šířka: 196 cm

100 % polipropilén (PP) + 100 % polietilén (PE) + 100% Poliészter

1 plachta na obytný přívěs + taška

Nasaďte volný potah na relativně čisté auto, bílou stranou středového pásu dovnitř a následně maximálně silně zatáhněte za lanko stahovacího lemu plachty a správně ho zavažte.

Iba správne zaviazanie zaručuje odolnosť viazania.

Zaviažte lanko podľa pokynov a budete mať istotu, že je plachta pevne a silne pripevnená a že je tak vaše auto úplne v bezpečí.

Odporúčané zaväzovanie umožní pevné spojenie dvoch koncov lana a zároveň umožní jeho rýchle rozviazanie.

Podívejte se na video s návodem k použití

5-4013-249-4030
15 ks