keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-4009-249-4030

Krycí plachta na oj kempingového nebo nákladního přívěsu

s DPH

Cena 259 Kč

čistý

Cena 214 Kč

Barva: Tmavomodrá

Rychlé doručení
Náklady na dopravu
od 85 CZK
30 dnů na vrácení
  • materiál je Polypropylen (PP)
  • záruka 30 měsíců
  • velmi snadná montáž
  • praní lze prát ručně při teplotě 40 °C
  • kolekce Perfect Garage
zobrazit všechny

Voděodolná, celoroční krycí plachta na oj kempingového nebo nákladního přívěsu k ochraně před nepříznivým vlivem venkovních podmínek. Chrání proti dešti (včetně kyselých dešťů), sněhu, jinovatce, prachu, ptačímu trusu, listí, míze stromů a slunci (UV záření). Omezuje působení koroze. Krycí plachtu lze pevně připevnit pomocí stahovacího lanka, a proto ji lze bezpečně používat i během silného větru.

Návod k použití:Krycí plachtu natáhněte na čistou a suchou oj přívěsu. Překřižte stahovací lanko a silně ho stáhněte rovnoměrnou silou směrem k přední hraně přívěsu. Zavažte konce stahovacího lanka na uzel a zkontroluje, zda se uzel při zatažení za lanko neuvolňuje. Pokud se uzel uvolní, zopakujte předchozí krok, ale použijte jiný způsob vázání uzlu. Krycí plachtu nelze používat během převážení přívěsu.

Složení materiálu: 100% PP

Záruka 30 měsíců.

100 % PP

1 plachta na oj kempingového nebo nákladního přívěsu

Krycí plachtu natáhněte na čistou a suchou oj přívěsu. Překřižte stahovací lanko a silně ho stáhněte rovnoměrnou silou směrem k přední hraně přívěsu. Zavažte konce stahovacího lanka na uzel a zkontroluje, zda se uzel při zatažení za lanko neuvolňuje. Pokud se uzel uvolní, zopakujte předchozí krok, ale použijte jiný způsob vázání uzlu. Krycí plachtu nelze používat během převážení přívěsu.

Podívejte se na video s návodem k použití.

5-4009-249-4030
34 ks