keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • Novinka

5-4831-241-2099

Ochranný obal na skládací zahradní židli

s DPH

Cena 129 Kč

čistý

Cena 107 Kč

Barva: Hnědá

Vypredané
Rychlé doručení
Náklady na dopravu
od 85 CZK
30 dnů na vrácení
  • materiál je Polypropylen + Polyethylen
  • záruka 25 měsíců
  • velmi snadná montáž
  • praní lze prát ručně při teplotě 40 °C
  • kolekce Basic Line
zobrazit všechny

Ochranný obal na skládací zahradní židli

Ochranný obal na skládací zahradní židli k celoroční venkovní ochraně proti nepříznivým vlivům počasí. Obal je určený pro jednu složenou zahradní židli. Speciální složení obalu zajišťuje, že voda při dešti skrze něj neproniká, stéká po něm dolů a obal nezadržuje vodní páru. Chrání židli proti dešti, sněhu, jinovatce, slunečním paprskům (škodlivému UV záření) a nečistotám, jako je prach, ptačí trus nebo míza stromů. Snižuje působení koroze a stárnutí plastových nebo dřevěných součástí, chrání svrchní lak a chromované prvky proti blednutí a ztrátě lesku. Ochranný obal je odolný proti každému počasí. Snadno se nasazuje a sundává. Dodatečné zapínání ho chrání proti stržení větrem. Lze ho používat také uvnitř budov. 

Horní pás plachty je vyroben z vícevrstvého, zcela těsného materiálu a boky z nesnadno promokavého materiálu, což nám poskytuje vodovzdornou a paropropustnou plachtu.

Vrstvy plachty

Materiál:

-vnější polyethylenová vrstva

-dvouvrstvý spunbond

Přednosti výrobku:

-voděodolný a paropropustný materiál, odvádějící vodní páru zpod potahu;

-odolný vůči slunečnímu UV záření;

-ochrana vozidla po celý rok před: (zima) sněhem, námrazou; (podzim) deštěm, větrem, listím a šťávami ze stromů; (léto) UV zářením, ptačími exkrementy; (jaro) pylem, šťávami ze stromů;

-vícesezónní výrobek - uzpůsobený jak pro nárazové, tak i pro dlouhodobé používání;

-široké spektrum tvarů a velikostí plachet;

-na výrobek se vztahuje nová prodloužená záruční lhůta 25 měsíců;

Zkoušky potvrdily kvalitu a dlouhou životnost

Životnost krycích plachet na auta je dána jejich odolností proti slunečnímu záření (UV), vysokým teplotám, dešti, mrazu, sněhu a běžnému znečištění. Naši specialisté vyvinuli na základě vlastních dlouholetých klimatických zkoušek a zkušební normy PN EN ISO 4892-3 spolehlivé metody testování odolnosti materiálů proti povětrnostním vlivům. V klimatické komoře Atlas UVtest z USA pečlivě zkoušejí každou dodávku materiálu, z něhož se pak vyrábějí krycí plachty značky Kegel-Błażusiak. Protože dbáme na kontrolu kvality materiálů a podrobujeme jejich vzorky dlouhodobým klimatickým zkouškám, můžeme našim zákazníkům zaručit, že jim naše krycí plachty budou spolehlivě sloužit několik let, i když je budou používat nepřetržitě.

Na funkčnosti a bezpečnosti také záleží

Dobrá krycí plachta musí chránit automobil nejen před atmosférickými srážkami, znečištěním a slunečními paprsky, ale musí být také bezpečná. Právě takové jsou krycí plachty na auta značky Kegel-Błażusiak. Naši odborníci se věnují dlouhodobým zkouškám krycích plachet na automobily. Testujeme je z hlediska účinnosti ochrany proti povětrnostním vlivům, odolnosti proti vodě, propustnosti vodních par směrem ven, bezpečnosti materiálu plachty vůči laku vozidla a účinnosti připevnění plachty na vozidle za běžného i extrémního počasí. Na trh dodáváme pouze takové výrobky, které v dlouhodobých testech dopadly pozitivně.



Fotografie se strojem Fotografie se strojem 2 Fotografie se strojem 3 Fotografie se strojem 4Fotografie se strojem 5




100 % polypropylen (PP) + 100 % polyethylen (PE)

1 ochranný obal na zahradní židle

Obal nasaďte na složenou židli tak, aby stranou se šedou lemovkou směřoval ven, a pak ho připevněte k nohám židle pomoci popruhů se suchým zipem, které jsou všité v dolní části obalu na jeho vnitřní straně. Ochranný obal nepoužívejte během přepravy židle na nekrytých korbách nebo nosičích vozidel.

5-4831-241-2099