keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-3850-246-3021

Krycí plachta na elektrokoloběžku

s DPH

Cena 259 Kč

čistý

Cena 214 Kč

Barva: Popelová

Rychlé doručení
Náklady na dopravu
od 85 CZK
30 dnů na vrácení
  • záruka 25 měsíců
  • velmi snadná montáž
  • praní lze prát ručně při teplotě 40 °C
  • kolekce Basic Garage

Nepromokavá a zároveň prodyšná membránová krycí plachta k ochraně elektrokoloběžky proti nepříznivému počasí. Krycí plachta je vyrobená z membrány s vysokou prodyšností (prostupností par) a je odolná proti povětrnostním vlivům. Zůstává nepromokavá dokonce za intenzívního deště, zároveň je prodyšná a odvádí vlhkost ven. Snižuje působení koroze a stárnutí plastových součástí, chrání svrchní lak a chromované prvky proti blednutí a ztrátě lesku. Je určená ke krátkodobému uschování elektrokoloběžky venku. Připevňuje se pomocí pružné stahovací tkanice, a proto se snadno nasazuje i sundává. Dodatečné popruhy pod koloběžkou ji chrání proti stržení větrem. Lze ji používat také uvnitř budov.

Přednosti výrobku:

-voděodolný a paropropustný materiál, odvádějící vodní páru zpod potahu;

-dolný vůči slunečnímu UV záření;

-ochrana vozidla po celý rok před: (zima) sněhem, námrazou; (podzim) deštěm, větrem, listím a šťávami ze stromů; (léto) UV zářením, ptačími exkrementy; (jaro) pylem, šťávami ze stromů;

-ochrana před důlky koroze, blednutím a matováním laku a chromovaných dílů;

-vícesezónní výrobek - uzpůsobený jak pro nárazové, tak i pro dlouhodobé používání;

-díky připevnění s pomocí stahovacího lemu s lankem se pevně se drží vozidla;

-kryje celé vozidlo, lehce přesahuje jeho spodní část;

Pokyny k montáži:

Plachtu nasaďte na čistou a suchou koloběžku s vypnutým napájením tak, aby její potištěná strana směřovala ven, a pak ji spojte pod koloběžkou pomocí popruhů se suchým zipem, které jsou všité v dolní části plachty na její vnitřní straně. Ujistěte se, že jste oba páry popruhů pod koloběžkou dobře spojili. Plachtu nepoužívejte během nabíjení baterie ani při přepravě e-koloběžky na nekrytých korbách nebo nosičích vozidel. Je-li plachta poškozená nebo děravá, nepoužívejte ji. Plachtu užívejte pouze k příležitostnému, krátkodobému uchovávání elektrokoloběžky na zastřešených balkónech nebo pod přístřešky.

Polypropylen + polyetylen (PP + PE)

1 krycí plachta na elektrokoloběžku

Elektrokoloběžku zaparkujte na místě, které není vystaveno působení větru, a zajistěte ji proti převrácení. Plachtu nasaďte na čistou a suchou koloběžku s vypnutým napájením tak, aby její potištěná strana směřovala ven, a pak ji spojte pod koloběžkou pomocí popruhů se suchým zipem, které jsou všité v dolní části plachty na její vnitřní straně. Ujistěte se, že jste oba páry popruhů pod koloběžkou dobře spojili. Plachtu nepoužívejte během nabíjení baterie ani při přepravě elektrokoloběžky na nekrytých korbách nebo nosičích vozidel. Je-li plachta poškozená nebo děravá, nepoužívejte ji. Plachtu používejte pouze ke krátkodobému uschování elektrokoloběžky na místě, kde bude chráněná proti větru a zajištěná proti pádu.

5-3850-246-3021
73 ks