keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • Promocja

5-4997-248-3020

Krycí plachta na vysokozdvižný vozík s taškou na uskladnění

s DPH

Cena 1 680 Kč

Běžná cena

2 253 Kč

čistý

Cena 1 389 Kč

Běžná cena

1 862 Kč

Nejnižší cena během 30 dnů před slevou: 2 253 Kč -573 Kč

Rychlé doručení
Náklady na dopravu
od 85 CZK
30 dnů na vrácení
  • materiál je 100% Polypropylen
  • záruka 30 měsíců
  • velmi snadná montáž
  • praní lze prát ručně při teplotě 40 °C
  • kolekce Mobile Garage
zobrazit všechny

Nepromokavá krycí plachta k ochraně proti nepříznivým povětrnostním podmínkám na vysokozdvižný vozík parkovaný venku. Vhodná také k použití uvnitř budov. Chrání proti dešti, sněhu, jinovatce, slunečním paprskům (škodlivému UV záření) a nečistotám, jako je prach, ptačí trus nebo míza stromů. Tato nepromokavá a prodyšná membránová krycí plachta nezadržuje vlhkost pod plachtou. Je odolná proti povětrnostním podmínkám.

Před použitím plachty se seznamte s návodem, který se nachází uvnitř tašky s plachtou.

Návod k použití:Čistý a suchý stroj přikryjte plachtou tak, aby strana s potiskem byla na vnější straně. Pro snadnější nasazování na stroj je do plachty našitá v její přední části nášivka FRONT a v její zadní části nášivka REAR (označení odpovídá přední a zadní straně stroje). Překřižte stahovací lanka, jednou obtočte kolem sebe a následně silně stáhněte rovnoměrnou silou směrem k zadní straně stroje (viz obrázek 2 na vnějším štítku plachty). Zavažte konce stahovacího lanka na uzel a zkontroluje, zda se uzel při zatažení za lanko neuvolňuje. Pokud se uzel uvolní, zopakujte předchozí krok, ale použijte jiný způsob vázání uzlu. Dodatečná lanka protáhněte smyčkami všitými do dolního lemu krycí plachty vedle kol nebo pásů stroje a plachtu připevněte jejich pomocí ke kolům nebo pásům.

Taška, do které je krycí plachta sbalená, slouží k uložení plachty v době, kdy ji nebudete používat. Přestože je taška prodyšná, složená vlhká krycí plachta v ní nemusí vyschnout, proto doporučujeme vkládat do tašky pouze suchou plachtu.

Složení materiálu 100% PP

Záruka 30 měsíců.

100 % Polypropylen

1 plachta na vysokozdvižný vozík s taškou na uskladnění

Čistý a suchý stroj přikryjte plachtou tak, aby strana s potiskem byla na vnější straně. Pro snadnější nasazování na stroj je do plachty našitá v její přední části nášivka FRONT a v její zadní části nášivka REAR (označení odpovídá přední a zadní straně stroje). Překřižte stahovací lanka, jednou obtočte kolem sebe a následně silně stáhněte rovnoměrnou silou směrem k zadní straně stroje (viz obrázek 2 na vnějším štítku plachty). Zavažte konce stahovacího lanka na uzel a zkontroluje, zda se uzel při zatažení za lanko neuvolňuje. Pokud se uzel uvolní, zopakujte předchozí krok, ale použijte jiný způsob vázání uzlu. Dodatečná lanka protáhněte smyčkami všitými do dolního lemu krycí plachty vedle kol nebo pásů stroje a plachtu připevněte jejich pomocí ke kolům nebo pásům.

Taška, do které je krycí plachta sbalená, slouží k uložení plachty v době, kdy ji nebudete používat. Přestože je taška prodyšná, složená vlhká krycí plachta v ní nemusí vyschnout, proto doporučujeme vkládat do tašky pouze suchou plachtu.

5-4997-248-3020
100 ks