keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-4990-248-3020

Krycí plachta na dumper + taška

s DPH

Cena 957 Kč

čistý

Cena 791 Kč

Barva: Popelová

Rychlé doručení
Náklady na dopravu
od 85 CZK
30 dnů na vrácení
  • materiál je Polypropylen + Polyethylen
  • záruka 30 měsíců
  • velmi snadná montáž
  • kolekce Mobile Garage

Nepromokavá membránová krycí plachta na dumper parkovaný venku k ochraně proti nepříznivým povětrnostním podmínkám. Vhodná také k použití uvnitř budov. Chrání přístrojovou desku a sedadlo dumperu proti dešti, sněhu, jinovatce, slunečním paprskům (škodlivému UV záření) a nečistotám, například prachu, ptačímu trusu nebo míze stromů. Tato nepromokavá a prodyšná membránová krycí plachta nezadržuje vlhkost pod plachtou. Je odolná proti povětrnostním podmínkám. Před použitím plachty se seznamte s návodem, který se nachází uvnitř obalu.

Návod k použití: Krycí plachtu natáhněte na čistý a suchý dumper v části pro strojníka tak, aby byla potištěnou stranou směrem ven. Nepřikrývejte nakládací část. Pro snadnější nasazování krycí plachty na stroj je do plachty našitý štítek FRONT v její přední části a štítek REAR v její zadní části (označení odpovídá přední a zadní straně stroje). Do spodního okraje plachty jsou všité upevňovací pásy, které musíte všechny protáhnout pod dumperem přes jeho nejbližší konstrukčními prvky a pak sepnout sponami a stáhnout. Potom překřižte stahovací lanka, jednou obtočte kolem sebe a silně stáhněte rovnoměrnou silou směrem k zadní straně dumperu (viz obrázek 2 na vnějším štítku plachty). Konce stahovacího lanka zavažte na uzel a zkontrolujte, zda se uzel při zatažení za lanko neuvolňuje. Pokud se uzel uvolní, zopakujte předchozí krok, ale použijte jiný způsob vázání uzlu.

Složení materiálu: 100 % polypropylen (PP) + 100 % polyethylen (PE)

Záruka 30 měsíců.

100 % polypropylen (PP) + 100 % polyethylen (PE)

1 plachta na dumper + taška

Krycí plachtu natáhněte na čistý a suchý dumper v části pro strojníka tak, aby byla potištěnou stranou směrem ven. Nepřikrývejte nakládací část. Pro snadnější nasazování krycí plachty na stroj je do plachty našitý štítek FRONT v její přední části a štítek REAR v její zadní části (označení odpovídá přední a zadní straně stroje). Do spodního okraje plachty jsou všité upevňovací pásy, které musíte všechny protáhnout pod dumperem přes jeho nejbližší konstrukčními prvky a pak sepnout sponami a stáhnout. Potom překřižte stahovací lanka, jednou obtočte kolem sebe a silně stáhněte rovnoměrnou silou směrem k zadní straně dumperu (viz obrázek 2 na vnějším štítku plachty). Konce stahovacího lanka zavažte na uzel a zkontrolujte, zda se uzel při zatažení za lanko neuvolňuje. Pokud se uzel uvolní, zopakujte předchozí krok, ale použijte jiný způsob vázání uzlu.

5-4990-248-3020
62 ks