keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down

5-4998-248-3020

Krycí plachta na minirypadlo + taška

s DPH

Cena 1 408 Kč

čistý

Cena 1 164 Kč

Barva: Popelová

Rychlé doručení
Náklady na dopravu
od 85 CZK
30 dnů na vrácení
  • materiál je 100% Polypropylen
  • záruka 30 měsíců
  • velmi snadná montáž
  • praní lze prát ručně při teplotě 40 °C
  • kolekce Mobile Garage
zobrazit všechny

Voděodolná krycí plachta na minirypadlo s odvodem vlhkosti. Vhodná také pro stroje s otevřenou kabinou. Slouží k celoroční ochraně minirypadla proti nepříznivým vlivům počasí. Plachta díky speciálnímu složení z vícevrstvé nepromokavé a prodyšné membrány za deště udržuje těsnost a zároveň při kladné teplotě odvádí vlhkost nashromážděnou pod plachtou. Chrání svrchní lak proti důlkové korozi, blednutí, ztrátě lesku, jeho loupání a poškození chromovaných prvků. Omezuje působení koroze. Chrání řídicí páky a sedadlo minirypadla proti nepříznivému působení počasí. Chrání proti dešti (včetně kyselých dešťů), slunci (UV záření), prachu, ptačímu trusu, listí a míze stromů, sněhu a jinovatce. Plachtu lze pevně připevnit pomocí stahovacího lanka kolem celého minirypadla. Plachta je vyrobená z pevného materiálu, který je hladký na rubové straně, a proto ji můžete bezpečně používat i za silného větru.

Návod k použití: řikryjte čisté minirypadlo plachtou tak, aby strana s potiskem byla na vnější straně. Překřižte stahovací lanko a silně ho stáhněte rovnoměrnou silou směrem k zadní hraně minirypadla (viz obrázek 2). Zavažte konce stahovacího lanka na uzel a zkontroluje, zda se uzel při zatažení za lanko neuvolňuje. Pokud se uzel uvolní, zopakujte předchozí krok, ale použijte jiný způsob vázání uzlu. Plachtu, která je na vnitřní straně znečištěná, je zakázáno používat. Krycí plachtu nenasazujte na znečištěné minirypadlo. Plachta je určená pouze k použití na zaparkovaném minirypadle, nelze ji používat během převozu stroje na přepravníku. Plachta nepředchází odhalení skrytých vad laku nebo následků jeho poškození.

Složení materiálu: 100% PP

Záruka 30 měsíců.

100 % PP

1 plachta na minirypadlo + taška

Přikryjte čisté minirypadlo plachtou tak, aby strana s potiskem byla na vnější straně. Překřižte stahovací lanko a silně ho stáhněte rovnoměrnou silou směrem k zadní hraně minirypadla (viz obrázek 2). Zavažte konce stahovacího lanka na uzel a zkontroluje, zda se uzel při zatažení za lanko neuvolňuje. Pokud se uzel uvolní, zopakujte předchozí krok, ale použijte jiný způsob vázání uzlu. Plachtu, která je na vnitřní straně znečištěná, je zakázáno používat. Krycí plachtu nenasazujte na znečištěné minirypadlo. Plachta je určená pouze k použití na zaparkovaném minirypadle, nelze ji používat během převozu stroje na přepravníku. Plachta nepředchází odhalení skrytých vad laku nebo následků jeho poškození.

5-4998-248-3020
38 ks