keyboard_arrow_up
keyboard_arrow_down
  • Novinka

5-4830-241-2099

Ochranný obal na zahradní židle

s DPH

Cena 259 Kč

čistý

Cena 214 Kč

Barva: Hnědá

Vypredané
Rychlé doručení
Náklady na dopravu
od 85 CZK
30 dnů na vrácení
  • materiál je Polypropylen + Polyethylen
  • záruka 25 měsíců
  • velmi snadná montáž
  • praní lze prát ručně při teplotě 40 °C
  • kolekce Basic Line
zobrazit všechny

Ochranný obal na zahradní židle

Ochranný obal na zahradní židle k celoroční venkovní ochraně před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Obal je určený na jednu nebo více stohovatelných židlí. Speciální složení obalu zajišťuje, že voda při dešti neproniká pod obal, stéká po něm dolů a obal nezadržuje vodní páru. Chrání židle proti dešti, sněhu, jinovatce, slunečním paprskům (škodlivému UV záření) a nečistotám, jako je prach, ptačí trus nebo míza stromů. Snižuje působení koroze a stárnutí plastových nebo dřevěných součástí, chrání svrchní lak a chromované prvky proti blednutí a ztrátě lesku. Ochranný obal je zcela odolný proti každému počasí. Snadno se nasazuje a sundává. Dodatečné zapínání ho chrání proti stržení větrem. Je vhodný také pro použití v zastřešených prostorách a místnostech.  

Horní pás plachty je vyroben z vícevrstvého, zcela těsného materiálu a boky z nesnadno promokavého materiálu, což nám poskytuje vodovzdornou a paropropustnou plachtu.

Vrstvy plachty

Materiál:

-vnější polyethylenová vrstva

-dvouvrstvý spunbond

Přednosti výrobku:

-voděodolný a paropropustný materiál, odvádějící vodní páru zpod potahu;

-odolný vůči slunečnímu UV záření;

-ochrana vozidla po celý rok před: (zima) sněhem, námrazou; (podzim) deštěm, větrem, listím a šťávami ze stromů; (léto) UV zářením, ptačími exkrementy; (jaro) pylem, šťávami ze stromů;

-vícesezónní výrobek - uzpůsobený jak pro nárazové, tak i pro dlouhodobé používání;

-široké spektrum tvarů a velikostí plachet;

-na výrobek se vztahuje nová prodloužená záruční lhůta 25 měsíců;

Zkoušky potvrdily kvalitu a dlouhou životnost

Životnost krycích plachet na auta je dána jejich odolností proti slunečnímu záření (UV), vysokým teplotám, dešti, mrazu, sněhu a běžnému znečištění. Naši specialisté vyvinuli na základě vlastních dlouholetých klimatických zkoušek a zkušební normy PN EN ISO 4892-3 spolehlivé metody testování odolnosti materiálů proti povětrnostním vlivům. V klimatické komoře Atlas UVtest z USA pečlivě zkoušejí každou dodávku materiálu, z něhož se pak vyrábějí krycí plachty značky Kegel-Błażusiak. Protože dbáme na kontrolu kvality materiálů a podrobujeme jejich vzorky dlouhodobým klimatickým zkouškám, můžeme našim zákazníkům zaručit, že jim naše krycí plachty budou spolehlivě sloužit několik let, i když je budou používat nepřetržitě.

Na funkčnosti a bezpečnosti také záleží

Dobrá krycí plachta musí chránit automobil nejen před atmosférickými srážkami, znečištěním a slunečními paprsky, ale musí být také bezpečná. Právě takové jsou krycí plachty na auta značky Kegel-Błażusiak. Naši odborníci se věnují dlouhodobým zkouškám krycích plachet na automobily. Testujeme je z hlediska účinnosti ochrany proti povětrnostním vlivům, odolnosti proti vodě, propustnosti vodních par směrem ven, bezpečnosti materiálu plachty vůči laku vozidla a účinnosti připevnění plachty na vozidle za běžného i extrémního počasí. Na trh dodáváme pouze takové výrobky, které v dlouhodobých testech dopadly pozitivně.



Fotografie se strojem Fotografie se strojem 2 Fotografie se strojem 3 Fotografie se strojem 4Fotografie se strojem 5




100 % polypropylen (PP) + 100 % polyethylen (PE)

1 ochranný obal na zahradní židle

Obal nasaďte na židle tak, aby stranou se šedou úpravou švů směřoval ven, a pak ho připevněte k nohám židlí pomoci popruhů se suchým zipem, které jsou všité v dolní části obalu na jeho vnitřní straně. Ochranný obal nepoužívejte během přepravě židlí na nekrytých korbách nebo nosičích vozidel.

5-4830-241-2099